Căutare
Ultimele subiecte
Conectare
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Noi 17, 2024 7:20 am
Stilul lui Michael jackson
2 participanți
Pagina 1 din 1
Stilul lui Michael jackson
Michael nu se imbraca niciodata simplu:)))Adika se imbraca demn de un rege.Cu haine lucitoare si usor de observat.Era greu sa nu observii argintiul si auriul.Purta si negru des.Se imbraca foarte rar ,simplu.Dar de obicei avea un still "regal".
Mereu avea noante mai deschise ,dar nu in exces.Ci doar o piesa vestimentara din garderopa lui era spre exemplu:verde sau albastru,mov..etc.
Se imbraca mereu foarte tare,dar avea bine inteles un still propriu.
Se observa usor ca niciodata pantalonii nu ii treceau de glezna,pentru ca sa se vada miscarile lui ,si de asta purta si sosete albe.
Acest stil e unic si special!
Mereu avea noante mai deschise ,dar nu in exces.Ci doar o piesa vestimentara din garderopa lui era spre exemplu:verde sau albastru,mov..etc.
Se imbraca mereu foarte tare,dar avea bine inteles un still propriu.
Se observa usor ca niciodata pantalonii nu ii treceau de glezna,pentru ca sa se vada miscarile lui ,si de asta purta si sosete albe.
Acest stil e unic si special!
Re: Stilul lui Michael jackson
Multe staruri au iinceput sa imite stilul lui Michael Jackson.
Dar stilul sa este super tare,unicat si un stil care iese in evidenta pentru un rege!
Dar stilul sa este super tare,unicat si un stil care iese in evidenta pentru un rege!
Da,o gramada de staruri ii copiaza talentul vestimentar...si pot sa spun ca sunt niste _______BIIIIP!!!! Care nu pot fi originali nciodata!
Dap..Fiecare ar trebui sa aiba propriul stil..De care sa se bucure,,:X prin care sa se reprezinte,,
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Feb 13, 2010 9:07 am Scris de Miss-Mady
» laaaaa mareeeeeeee
Dum Feb 07, 2010 6:13 am Scris de Miss-DyDy
» Casa petrecerilor.
Mier Feb 03, 2010 1:15 pm Scris de Miss-Mady
» Bannere pentru forum
Mier Feb 03, 2010 1:13 pm Scris de ღAnnieღ
» Ann Jackson
Mier Feb 03, 2010 1:13 pm Scris de Miss-Mady